Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Me Kele Media Limitedillä (“Yritys” tai ”me”) kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneita suojelemaan käyttäjiemme yksityisyyttä (”käyttäjä” tai ”sinä”).

Tietosuojakäytäntömme tarkoituksena on kertoa, kuinka käsittelemme, keräämme ja käytämme sinusta sivustomme käytön kautta saamiamme tietoja. Sivuillamme tarjoamme tietoa kasinopeleistä ja rahapelialasta (”Palvelut”).

Suosittelemme sinua lukemaan tietosuojakäytännön huolellisesti ja käyttämään sitä tiedostettujen päätösten tekemisessä. Sinulla on oikeus tehdä valitus asiaankuuluvalle tietosuojavaltuutetulle, mutta mikäli sinulla on tietosuojaan liittyviä huolia, olethan ensin yhteydessä meihin. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme seuraavista:

  • Mitä tietoja keräämme
  • Evästeet
  • Miten käytämme keräämiämme tietoja
  • Kelle jaamme keräämiämme tietoja
  • Kuinka kauan säilytämme keräämiämme tietoja
  • Miten suojaamme tietojasi
  • Alaikäiset
  • Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Mitä tietoja keräämme

Keräämme käyttäjästä (käyttäjistä) tunnistamattomia ja ei-tunnistettavissa olevia tietoja, joita saatamme vastaanottaa tai kerätä sinun käytettyäsi Palveluamme ja vuorovaikutettuasi sivustomme kanssa (”Ei-henkilökohtainen tieto”). Emme voi tunnistaa käyttäjää näistä kerätyistä Ei-henkilökohtaisista tiedoista.

Keräämme tietokoneesi (kolmannen osapuolen analyyttisten evästeiden kautta) lähettämiä teknisiä tietoja parantaaksemme Palveluidemme toiminnallisuutta ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Nämä tiedot pitävät sisällään tietyt ohjelmisto- ja laitteistotiedot (esim. selaimen tyyppi ja laitteesi käyttöjärjestelmä, kielipreferenssi, vierailuaika ja sen sivuston, jonka kautta saavuit Palveluihimme, verkkotunnus jne.).

Keräämme myös Palveluidemme käyttöä koskevia tietoja, kuten tietoja käyttäjän aktiivisuudesta (esim. vieraillut sivut, tietyillä sivuilla käytetty aika, selailu, klikkaukset, toiminnot jne.). Näitä tietoja kerätään muun muassa sivuston käyttöäsi koskeviin tutkimus- ja analytiikkatarkoituksiin.

Kokoamme yhteen, anonymisoimme ja muutamme tunnistamattomaksi Palveluidemme kautta tai muuta kautta keräämiämme tietoja niin, että tietoja ei voida sellaisenaan käyttää juuri sinun henkilökohtaiseen tunnistamiseesi. Tällaisen yhteen kootun ja tunnistamattomissa olevan tiedon käyttöä ja paljastamista eivät koske tässä Tietuosuojakäytännössä mainitut rajoitukset, ja voimme paljastaa näitä tietoja kenelle tahansa ilman rajoituksia ja mihin tahansa tarkoitukseen.

Keräämme myös tunnistettavissa olevia tietoja, eli tietoja, jotka identifioivat yksilön tai joiden kautta yksilö on kohtuullisella vaivannäöllä tunnistettavissa (”Henkilötiedot”). Tällaisia tietoja saatetaan kerätä sinun tilatessasi uutiskirjeemme antamalla meille sähköpostiosoitteen sivustollamme tai kun kirjoitat nimesi ja sähköpostiosoitteesi sisältävän kommentin vastauksena johonkin uutisartikkeleistamme.

Saatamme myös kerätä tiettyjä käyttämääsi yhteyteen ja laitteeseen liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteen.

Jos yhdistämme Henkilötietoja Ei-henkilökohtaisiin tietoihin, näitä yhdistettyjä tietoja käsitellään Henkilötietoina niin kauan, kuin tiedot pysyvät yhdistettyinä.

Evästeet

Käytämme evästeitä ja muita verkkoanalyysin teknologioita ja menetelmiä kerätäksemme, tallettaaksemme ja seurataksemme tiettyjä Palvelussamme käyntiisi ja aktiivisuutesi liittyviä tietoja.

Eväste on tietokoneellesi tallennettava tiedosto, joka sisältää tietoja käynnistäsi sivustolla. Me ja luotetut yhteistyökumppanimme voimme käyttää evästeitä erilaisiin tarkoituksiin. Nämä tarkoitukset sisältävät tehokkaan sivulta toiselle navigoinnin sallimisen, tiettyjen toimintojen automaattisen aktivoinnin, mieltymystesi muistamisen ja sinun ja Palvelumme välisen vuorovaikutuksen nopeuttamisen ja helpottamisen.

Sivustomme käyttää erityyppisiä evästeitä: (i) ‘istuntoevästeet’, jotka tallennetaan vain väliaikaisesti istunnon aikana järjestelmän normaalin käytön sallimiseksi, ja ne poistetaan laitteeltasi kun selain suljetaan; (ii) ’pysyvät evästeet’, joita vain meidän sivustomme lukee, tallennetaan tietokoneellesi tietyksi ajanjaksoksi, eikä niitä poisteta selainta suljettaessa. Tällaisia evästeitä käytetään, kun tarvitsemme toistuvia vierailuita varten tiedon siitä, kuka olet; (iii) ‘kolmannen osapuolen evästeet’ ovat muiden verkkosivujen, esimerkiksi kolmannen osapuolen analytiikkayritysten sivustollamme vierailuaisi ja vuorovaikutustasi tarkkailevia ja analysoivia evästeitä. Esimerkkejä kolmannen osapuolen analytiikkojen tarjoajista ovat Google, VWO, Hotjar ja Clicky.

Voit poistaa evästeet seuraamalla verkkoselaimesi ohjeita; kuitenkin mikäli päätät poistaa evästeet käytöstä, jotkin Palveluidemme toiminnot eivät välttämättä toimi kunnolla ja käyttökokemuksesi voi olla rajoitettu. Saadaksesi lisätietoa evästeistä ja siitä, miten poistaa ne käytöstä, voit tutustua seuraavaan sivustoon: www.allaboutcookies.org.

Lisäksi sivustollamme saattaa olla käytössä widgettejä ja muita teknologioita, jotka keräävät pääosin Ei-henkilökohtaista, selaimenkäyttötottumuksiisi liittyvää tietoa. Käytämme tällaisia teknologioita rutiinitoimenpiteisiin, sisältäen Palvelumme käyttöäsi koskevan tilastollisen datan keräämisen ja Palvelun mukauttamisen henkilökohtaisia mieltymyksiäsi vastaavaksi. Tällainen kolmansien osapuolien puolestamme seurantateknologioilla keräämä tieto auttaa tarjoamaan teknistä diagnostiikkaa ja analyyttisia työkaluja.

Miten käytämme keräämiämme tietoja

Käytämme henkilötietojasi vain lain sen salliessa. Useimmiten käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Kun se on välttämätöntä laillisten intressiemme (tai kolmannen osapuolen laillisten intressien) vuoksi ja perusoikeutesi eivät syrjäytä näitä intressejä.
  • Kun olet antanut meille spesifisen suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn. Pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin lähetämme sinulle kolmannen osapuolen suoramarkkinointiviestintää sähköpostitse. Sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Käytämme Henkilötietoja tässä Tietuosuojakäytännössä määritellyin tavoin. Yllä mainittujen tarkoitusten lisäksi voimme käyttää keräämiämme tietoja, jotka voivat sisältää Henkilötietojasi, seuraaviin laillisiin intresseihin ja tarkoituksiin (syrjäyttämättä intressejäsi tai perusoikeuksiasi):

  • Tarjotaksemme Palveluita (esim. salliaksemme sinulle käyttäjäsisällön jakamisen ja julkaisemisen; muiden käyttäjien jakaman sisällön seuraamisen jne.)
  • Kommunikoidaksemme kanssasi ja vastataksemme sivustollamme esiintyviä tietoja koskeviin kysymyksiin ja pitääksemme sinut ajan tasalla viimeisimmistä päivityksistä ja sähköpostiuutiskirjeistä;
  • Tarjotaksemme Palveluihimme liittyvää tukea ja vianmääritystä;
  • Kehittääksemme liiketoimintaamme;
  • Tarjotaksemme sinulle jäsenyyteesi liittyvää tietoa.

Yllä mainittuihin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot ovat välttämättömiä laillisten intressiemme vuoksi (tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, liiketoiminnan kasvattaminen, palvelumme vierailijoiden käyttäytymisen tutkiminen ja markkinointistrategiamme kehittäminen).

Käytämme Ei-henkilökohtaisia tietoja analyyttisiin tarkoituksiin:

  • Suorittaaksemme anonyymeja analyyseja voidaksemme kehittää ja kustomoida Palveluitamme tarpeitasi ja mielenkiinnonkohteitasi vastaavaksi;
  • Testataksemme Palveluun tekemiämme muutoksia ja kehittääksemme niiden toiminnallisuutta.

Kelle jaamme keräämiämme tietoja

Emme vaihda, myy tai muuten jaa Henkilötietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä Tietosuojakäytännössä on kuvattu. Yllä listättujen käyttötarkoitusten lisäksi saatamme siirtää tai paljastaa Henkilötietojasi alla mainituille kolmansille osapuolille:

  • Kontrollerin kanssa samaan ryhmään kuuluville yrityksille.
  • Yllä viitatuilla kolmansille osapuolille analyyttisiin tarkoituksiin ja sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Nämä tiedot ovat tunnistamattomissa olevia henkilökohtaisia tietoja ja anonymisoitu IP-osoitteen osalta Euroopan talousaluuella (”ETA”) olevien vierailijoidne kohdalla. Ulkoiset kolmanne osapuolet saattavat myös sisältää markkinointipalveluiden tarjoajia, jotka mahdollistavat meille sähköpostiviestinnän (kuten kuukausittaisen uutiskirjeen lähettämisen) kanssasi.
  • Mahdollisille osatjille ja/tai myyjille tai uudelleenjärjestäytyneelle yritykselle yrityskaupan tai yrityksen, liiketoiminnan tai sen omaisuuden myynnin tai fuusioitumisen yhteydessä .
  • Muulle kolmannen osapuolen markkinointipalveluiden tarjoajalle verkkosivun suorituskyvyn tukemiseksi.

Varmistamme, että kaikilla kolmansilla osapuolilla on käytössään toimenpiteitä Henkilötietojesi turvaamiseksi ja että ne käsittelevät tietojasi lain mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolien palveluntarjoajien käyttää Henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja annamme heidän käyttää henkilötietoja vain tiettyihin meidän ohjeidemme mukaisiin tarkoituksiin.

Saatamme paljastaa Henkilötietoja tai mitä tahansa sinun Palvelumme kautta lähettämiäsi tietoja, jos voimme hyvässä uskossa uskoa että tällaisten tietojen paljastaminen on hyödyllistä tai tarpeellista, jotta voimme: (i) noudattaa sovellettavia lakeja, säännöksiä, juridisia prosesseja tai valtion pyyntöä; (i) tutkia, havaita tai ehkäistä laittomia aktiviteetteja ja muita rikkomuksia, epäilytä petosta tai turvallisuusongelmia, tai muuten ryhtyä toimenpiteisiin näiden osalta; (iii) osoittaaksemme oikeutemme tai harjoittaaksemme niitä puolustautuaksemme laillisia vaateita vastaan; (iv) ehkäistäksemme meidän, käyttäjiemme, sinun tai minkä tahansa kolamnenn osapuolen oikeuksiin, ominaisuuteen tai turvallisuuteen kohdistuvia vahinkoja; tai (v) tehdäksemme yhteistyötä lain toimeenpanoviranomaisten kanssa.

Kolmansien osapuolien keräämät tiedot

Muistathan, että tämä Tietosuojakäytäntö ei koske kolmannen osapuolen verkkosivuja, palveluita ja sovelluksia, vaikka ne olisivat käytettävissä, ladattavissa tai muuten jaettu Palvelun kautta. Sinun tulisi aina tarkistaa kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöt huolella, ennen kuin annat näille Henkilötietojasi.

Otat tietoisesti ja vapaaehtoisesti kaikki kolmannen osapuolen verkkosivujen, palveluiden tai sovellusten käyttöön liittyvät riskit.

Miten suojaamme ja siirrämme tietojasi?

Huolehdimme tarkasti Palvelumme ja tietojesi turvallisuuden toteuttamisesta ja ylläpidosta. Käytämme alan standardinmukaisia menetelmiä ja käytäntöjä, sisältäen Secure Socket Layer (SSL) -teknologia, varmistaaksemme käyttäjiemme tietojen turvallisuuden ja ehkäistäksemme tällaisten tietojen luvattoman käytön.

  • Koska toimintamme on maailmanlaajuista, Henkilötietojesi siirtäminen Euroopan unionin ulkopuolisiin maihin voi olla tarpeellista. Näiden maiden tietosuoja ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin Euroopan unionissa – näissä tapauksissa ryhdymme toimiin varmistaaksemme, että Henkilötietojesi suojaus pysyy samalla tasolla. Tällaisia toimia ovat seuraavat:
  • Käyttäessämme tiettyjä palveluntarjoajia, voimme tehdä Euroopan komission hyväksymiä erikoissopimuksia, jota antavat Henkilötiedoille saman suojan kuin Euroopassa.
  • Siirrämme Henkilötietojasi vain maihin, joiden Euroopan komission on katsonut tarjoavat riittävän suojan henkilötiedoille.
  • Käyttäessämme Yhdysvalloissa sijaitsevia palveluntarjoajia, saatamme siirtää heille tietoja, mikäli he ovat rekisteröityneet Privacy Shield -paveluun, joka vaatii heitä tarjoamaan samankaltaisen suojan Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä jaetuille henkilötiedoille.

Jos koet ettei yksityisyyttäsi ole kohdeltu käytäntömme mukaisesti, tai jos joku on yrittänyt väärinkäyttää Paöveluitamme tai on käyttäytynyt sopimattomalla tavalla, otathan meihin yhteyttä suoraan osoitteessa privacy@fikasinot.com.

Olemme ottaneet käyttöön toimenpiteitä epäilemiemme henkilötietorikkomusten torjumiseksi ja ilmoitamme sinulle ja kaikille asiaankuuluville sääntelyviranomaisille rikkomuksista, mikäli meidän on se lain mukaan tehtävä.

Kuinka kauan säilytämme keräämiämme tietoja?

Arvostamme yksityisyyttäsi ja Henkilötietojesi hallintaa, ja täten voit milloin tahansa pyytää meitä muuttamaan tai päivittämään niitä lähettämälle sähköpostia osoitteeseen privacy@fikasinot.com. Voit myös pyytää meitä korjaamaan virheet tai poistamaan Henkilötietosi (lukuun ottamatta tietoja, jotka meidän on säilytettävä sovellettavien lakien nojalla) lähettämälle meille sähköpostia.

Huomaathan, että ellet meitä toisin ohjeista, säilytämme tiedot säilytyskäytäntömme mukaisesti. Voit halutessasi pyytää tätä käytäntöä meiltä. Henkilötietojesi säilytysaika on tasapainossa kerättyjen Henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattoman käytön tai paljastamisen tuottaman mahdollisen vahingon riskin, sovellettavien oikeudellisten vaatimusten, Henkilötietojesi käyttötarkoituksen ja sen kanssa, voidaanko nämä tarkoitukset saavuttaa toisin tavoin. Pyrimme korjaamaan, täydentämään tai poistamaan epätäydelliset tai virheelliset tiedot viipymättä saatuamme tiedon tällaisesta virheestä tai epätarkkuudesta.

Lisäksi sinulla on oikeus seuraaviin Henkilötietojasi koskien:

  • Pyytää pääsyä henkilötietoihisi.
  • Pyytää henkilötietojesi korjaamista.
  • Pyytää henkilötietojesi siirtämistä.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista.
  • Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
  • Oikeus peruuttaa suostumus.

Yrityskauppa

Voimme jakaa tietoja, sisältäen Henkilötiedot, yrityskaupan yhteydessä (esim. myymme merkittävän osan liiketoiminnastamme, fuusioidumme, yhdistymme tai myymme tai siirrämme omaisuutta sen yhteydessä). Edellä mainituissa tapauksissa hankkiva yritys tai siirron vastaanottaja ottaa vastaan tässä Tietosuojakäytännössä kuvatut oikeudet ja velvollisuudet.

Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimet estääksemme henkilötietojesi tahattoman katoamisen, luvattoman käytön tai pääsyn tietoihin, muokkaamisen ja paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi työntekijöihin, edustajiin, alihankkijoihin ja muihin kolmansiin osapuoliin, joilla on tarve tietoihin liiketoiminnan vuoksi. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Olemme ottaneet käyttöön menettelyitä epäiltyjen henkilötietojen tietoturvaloukkausten torjumiseksi, ja ilmoitamme sinulle sekä kaikille asiaankuuluville sääntelyviranomaisille rikkomuksista, mikäli meidän lain nojalla on näin tehtävä.

Lailliset oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakien mukaan oikeus seuraaviin henkilötietojasi koskien:

  • Pyytää pääsyä henkilötietoihisi.
  • Pyytää henkilötietojesi korjaamista.
  • Pyytää henkilötietojesi siirtämistä.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista.
  • Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
  • Oikeus peruuttaa suostumus.

Jos haluat käyttää mitä tahansa yllä mainituista oikeuksista, olethan meihin yhteydessä.

MAKSUA EI YLEENSÄ VAADITA

Sinun ei tarvitse maksaa pääsystä henkilötietoihisi (tai muiden oikeuksien käyttämisestä). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, mikäli pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Vaihtoehtoisesti voimme tällaisessa tilanteessa kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi.

MITÄ SAATAMME TARVITA SINULTA

Saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja voidaksemme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaaksemme oikeutesi saada pääsy henkilötietoihisi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimi, jonka tarkoituksena on varmistaa, ettei henkilötietojasi paljasteta henkilölle, jolla ei ole oikeutta niihin. Saatamme myös olla sinuun yhteydessä pyytääksemme lisätietoja pyynnöstäsi vastauksemme nopeuttamiseksi.

VASTAUSAIKA

Pyrimme vastaamaan kaikkiin päteviin pyyntöihin kuukaudessa. Toisinaan vastauksessa voi kestää kauemmin kuin kuukausi, mikäli pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle asiasta ja pidämme sinut ajan tasalla.

Alaikäiset käyttäjät

Palveluita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön. Jos olet alle 18-vuotias, ethän käytä Palveluita tai anna meille mitään Henkilötietoja.

Pidätämme oikeuden saada pääsy sinulta kerättyihin Henkilötietoihin ja tarkistaa ne. Jos saamme tietää alle 18-vuotiaan käyttäjän jakaneen tietoja, hävitämme nämä tiedot. Jos sinulla on syytä uskoa alaikäisen jakaneen meille tietoja, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa privacy@fikasinot.com.

Päivitykset

Saatamme päivittää tätä Tietosuojakäytäntöä aika ajoin oman harkintamme mukaan. Uusin versio julkaistaan aina verkkosivustollamme (kuten “Viimeksi päivitetty”-osiosta voi nähdä).

Vastausten määräaika

Mikäli haluat käyttää mitään oikeuksistasi, pyrimme vastaamaan päteviin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Emme vaadi maksua siitä, jos haluat käyttää mitä tahansa sinusta keräämiimme Henkilötietoihin liittyviä oikeuksia. Pidätämme kuitenkin oikeuden periä kohtuullisen maksun, jos pidämme pyyntöäsi kohtuuttomana, perusteettomana tai toistuvana, ja voimme tällaisessa tilanteessa kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta. Ilmoitamme sinulle, jos pyyntösi on monimutkainen ja vastauksen antaminen vie yli 1 kuukauden. Pyrimme pitämään sinut ajan tasalla.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulle on yleisiä kysymyksiä Palvelusta tai tiedoista, joita keräämme sinusta, ja siitä, kuinka käytämme näitä tietoja, olethan meihin yhteydessä osoitteessa privacy@fikasinot.com. Voit löytää lisätietoja yhteystietosivultamme.